Core GroupCore GroupCore Group

ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Απαιτούμενα Έγγραφα

Η Core Group απαιτεί από τους αιτούντες για εκπαίδευση να υποβάλουν συμπληρωμένα τα  απαραίτητα                                                                             έγγραφα που απαιτούνται για το μάθημα που επιθυμεί να παρακολουθήσει. Αιτήσεις χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα δεν θα υποβάλλονται σε εξέταση.

Για όλα τα μαθήματα

Αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Αντίγραφο λευκού ποινικού μητρώου προς επίδειξη.

Πιστοποιητικό υγείας από καρδιολόγο και παθολόγο, ως προς την ικανότητα σας να συμμετέχετε σε μαθήματα με έντονη δραστηριότητα.

Για Προστασία Στελεχών

Αντίγραφο άδειας οδήγησης

Για μαθήματα πυροβόλων όπλων

Πιστοποιητικό από προηγούμενη εκπαίδευση ή προσόντα (όπως απαιτείται από την περιγραφή του μαθήματος)

Απαιτούμενα έγγραφα που ορίζονται από την νομοθεσία

Πολιτική ακύρωσης

Εάν η ακύρωση γίνει 30 ημέρες ή περισσότερες πριν από ένα προγραμματισμένο μάθημα, θα γίνει πλήρης επιστροφή των χρημάτων που καταβλήθηκαν.

Εάν η ακύρωση γίνει λιγότερο από 30 ημέρες πριν από ένα προγραμματισμένο μάθημα, η Core Group θα χρεώσει ένα τέλος ακύρωσης 100 ευρώ ή 40% επί της οριζόμενης τιμής του μαθήματος.

Καμία επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται για μη εμφανίσεις ή αποχώρηση από την εκπαίδευση. Εάν απαιτείται αλλαγή προγραμματισμού, επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων μας.

 

 

Δήλωση:

Με την εγγραφή, κατανοώ και συμφωνώ ότι:

Τα συνημμένα διαπιστευτήριά μου πληρούν τις απαιτήσεις που περιγράφονται από την Core Group και ότι κατά την άφιξή μου στην Core Group, θα πραγματοποιηθεί ταυτοπροσωπία ως το ίδιο πρόσωπο που έχει αιτηθεί την συμμετοχή.

Εάν οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του μαθήματος η συνεργασία μου δεν κριθεί ικανοποιητική για θέματα ασφαλείας  από το προσωπικό της Core Group, η συμμετοχή μου θα τερματιστεί.

Θα συμμορφωθώ με όλες τις διαδικασίες ασφαλείας που απαιτούνται από την Core Group και συμφωνώ κατά την άφιξή μου να συμπληρώσω, να υπογράψω και να κατανοήσω μια «Συμφωνία Αποδέσμευσης και Αποζημίωσης» που απαλλάσσει την Core Group από την ευθύνη για οποιονδήποτε τραυματισμό μπορεί να υποστώ ή να προκαλέσω κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου.

Θα είμαι τουλάχιστον 18 ετών τη στιγμή της εκπαίδευσης ή θα συνοδεύομαι από γονέα ή κηδεμόνα.

Ο μόνος μου σκοπός για την αναζήτηση της εκπαίδευσης, την οποία ζήτησα από την Core Group να μου παρέχει, είναι να είμαι καλύτερα προετοιμασμένος να παρέχω νόμιμες υπηρεσίες στον εργοδότη μου ή να κάνω νόμιμες πράξεις για δική μου χρήση.

Συναινώ στην επαλήθευση της ταυτότητας και του ιστορικού μου από την Core Group, όπως απαιτείται.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
Shopping Cart (0 items)

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X