Core GroupCore GroupCore Group

Υπηρεσίες drones

Υπηρεσίες Drones

Καλώς ήρθατε στην Core Group, όπου η καινοτομία συναντά την αποτελεσματικότητα! Ως ηγετική δύναμη στον επιχειρηματικό κόσμο, η Core Group ξεχωρίζει για τη δέσμευσή της σε λύσεις αιχμής. Μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες μας που αποτελεί παράδειγμα αυτής της δέσμευσης είναι το τμήμα Υπηρεσιών Drone. Με έντονη εστίαση στην ακρίβεια, την ασφάλεια και την τεχνολογική πρόοδο, οι Υπηρεσίες Drone της Core Group έχουν φέρει επανάσταση σε διάφορους κλάδους.

Απελευθερώνοντας τη δύναμη των drones:

Οι Υπηρεσίες Drone μας αξιοποιούν τις απαράμιλλες δυνατότητες των μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων για να παρέχουν μια ποικιλία λύσεων. Είτε πρόκειται για εναέριες επιθεωρήσεις, τοπογραφήσεις, χαρτογράφηση ή λήψη εκπληκτικών εναέριων πλάνων, οι ειδικοί μας στα drone αξιοποιούν την τεχνολογία αιχμής για να προσφέρουν αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου με στόχο τις ολοκληρωμένες λύσεις για τους πελάτες μας.

Βασικά χαρακτηριστικά των Υπηρεσιών Drone του Core Group:

Ακρίβεια:

Ο στόλος των drones υψηλών επιδόσεων μας είναι εξοπλισμένος με προηγμένους αισθητήρες και τεχνολογία απεικόνισης, διασφαλίζοντας ακριβή συλλογή και ανάλυση δεδομένων. Αυτή η ακρίβεια είναι ανεκτίμητη για βιομηχανίες όπως η γεωργία, οι κατασκευές και η περιβαλλοντική παρακολούθηση.

Αποτελεσματικότητα σε έρευνες και επιθεωρήσεις:

Οι Υπηρεσίες Drone εξορθολογίζουν τις διαδικασίες τοπογραφίας και επιθεώρησης. Εξαλείφοντας την ανάγκη για χειροκίνητες επιθεωρήσεις σε δυσπρόσιτες ή επικίνδυνες περιοχές, ενισχύουμε την αποτελεσματικότητα ελαχιστοποιώντας παράλληλα τους κινδύνους για το προσωπικό.

Αεροφωτογραφία και Βιντεοσκόπηση:

Αναβαθμίστε το οπτικό σας περιεχόμενο με εκπληκτικές αεροφωτογραφίες και βίντεο. Οι έμπειροι πιλότοι μας για drone καταγράφουν εκπληκτικές προοπτικές που προσθέτουν μια νέα διάσταση στο μάρκετινγκ, τις εκδηλώσεις και την τεκμηρίωση.

Προσαρμόσιμες λύσεις:

Κατανοούμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Core Group προσφέρει προσαρμόσιμες λύσεις για drone προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας. Από τις βιομηχανικές επιθεωρήσεις έως τις κινηματογραφικές παραγωγές, η ομάδα μας προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του έργου σας.

Πρώτα η ασφάλεια:

Η Core Group δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια σε όλες τις λειτουργίες. Οι πιλότοι των drone μας είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες με εκτενή εκπαίδευση, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου. Εγγυόμαστε μια ασφαλή και αξιόπιστη εμπειρία υπηρεσίας drone.

 

Κλάδους που Εξυπηρετούμε:

 • Ασφάλεια: Εποπτεία, έρευνα.
 • Γεωργία: Γεωργία ακριβείας, παρακολούθηση των καλλιεργειών και ανίχνευση ασθενειών.
 • Κατασκευή: Επιτόπιες έρευνες, παρακολούθηση προόδου και δομικές επιθεωρήσεις.
 • Real Estate: Αεροφωτογραφία για καταχωρήσεις ακινήτων και αναπτυξιακά έργα.
 • Περιβαλλοντική Παρακολούθηση: Παρακολούθηση άγριας ζωής, ανάλυση οικοτόπων και εκτίμηση της ρύπανσης.
 • Κάλυψη εκδηλώσεων

Στην Core Group, είμαστε υπερήφανοι που ξεπερνάμε τα όρια του δυνατού. Οι Υπηρεσίες Drone μας αποτελούν την επιτομή της αφοσίωσής μας στην καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και την ικανοποίηση των πελατών. Είτε αναζητάτε προηγμένες λύσεις τοπογραφίας είτε μαγευτικά εναέρια γραφικά, οι Υπηρεσίες Drone της Core Group είναι έτοιμες να ανυψώσουν τις προσδοκίες σας και να τις ξεπεράσουν.

Επικοινωνία

 • Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη
  546 31, Ελλάδα
 • +30 698 7338 488
 • nfo@coregroup.gr

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
Shopping Cart (0 items)

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X