Core GroupCore GroupCore Group

Ακαδημία – Εκπαίδευση

Ακαδημία - Εκπαίδευση

Καλώς ήρθατε στην Core Group, όπου η γνώση συναντά την καινοτομία και η ανάπτυξη τροφοδοτείται από την εκπαίδευση. Στην Core Group, πιστεύουμε στη μεταμορφωτική δύναμη της μάθησης και ο ένας από τους κύριους επιχειρηματικούς μας πυλώνες, η Core Academy, αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να ενδυναμώνουμε άτομα και οργανισμούς μέσω ολοκληρωμένης εκπαίδευσης.

Αποστολή και Αξίες:

Στην Core Group, αποστολή μας είναι να είμαστε ο καταλύτης για επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη. Οδηγούμαστε από την πεποίθηση ότι η εκπαίδευση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας και προσπαθούμε να παρέχουμε εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης που εξοπλίζει τα άτομα με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν στο σημερινό δυναμικό και ανταγωνιστικό τοπίο.

 

Οι αξίες μας έχουν τις ρίζες τους στην αριστεία, τη συνεργασία και την αδιάκοπη αναζήτηση της γνώσης. Καλλιεργούμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την καινοτομία και το πάθος για συνεχή μάθηση. Υποστηρίζοντας αυτές τις αξίες, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα δια βίου μαθητών που είναι έτοιμοι να διαπρέψουν στους τομείς που έχουν επιλέξει.

Core Academy:

Η Core Academy είναι ο παλμός της καρδιάς του οργανισμού μας, προσφέροντας μια ποικιλία προγραμμάτων κατάρτισης που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των επαγγελματιών σε όλους τους κλάδους. Είτε είστε έμπειρο στέλεχος που θέλει να βελτιώσει τις ηγετικές του δεξιότητες είτε ένας πρόσφατος πτυχιούχος που θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του, η Ακαδημία μας παρέχει μια εξατομικευμένη εμπειρία μάθησης για όλους.

Το πρόγραμμα σπουδών μας έχει δημιουργηθεί από εμπειρογνώμονες του κλάδου που μεταφέρουν την εμπειρία ετών από τον πραγματικό κόσμο στην τάξη. Από τεχνολογίες αιχμής έως διαχρονικές αρχές ηγεσίας, τα μαθήματά μας καλύπτουν ένα φάσμα θεμάτων που στοχεύουν στην προετοιμασία των ατόμων για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του μέλλοντος.

Βασικά χαρακτηριστικά της Core Academy:

Μαθήματα σχετικά με τον κλάδο: Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι σχολαστικά επιμελημένα ώστε να ευθυγραμμίζονται με τις τελευταίες τάσεις και απαιτήσεις του κλάδου. Γεφυρώνουμε το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πράξης, διασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες μας είναι καλά προετοιμασμένοι για τις απαιτήσεις των αντίστοιχων πεδίων τους.

Ειδικοί εκπαιδευτές: Μάθετε από τους καλύτερους στην επιχείρηση. Οι εκπαιδευτές μας είναι βετεράνοι του κλάδου, ειδικοί στα θέματα εκπαίδευσης και εκπαιδευτικοί που δεσμεύονται να παραδίδουν ελκυστικά και εντυπωσιακά μαθήματα.

Ευέλικτη Μάθηση: Αναγνωρίζοντας ότι οι επαγγελματίες έχουν ποικίλα προγράμματα, η Ακαδημία μας προσφέρει ευέλικτες επιλογές μάθησης. Είτε προτιμάτε προσωπικά μαθήματα, εικονικές συνεδρίες ή συνδυασμό και των δύο, η Core Academy προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.

Ανάπτυξη καριέρας: Πέρα από την παροχή γνώσης, επενδύουμε στην επιτυχία σας. Οι πόροι ανάπτυξης σταδιοδρομίας και οι υπηρεσίες υποστήριξης σάς βοηθούν να πλοηγηθείτε με σιγουριά στο επαγγελματικό σας ταξίδι.

Ελάτε μαζί μας στο ταξίδι:

Στην Core Group, σας προσκαλούμε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι ανάπτυξης και ανακάλυψης. Η Core Academy δεν είναι απλώς μια πλατφόρμα εκπαίδευσης, είναι ένα εφαλτήριο για τις φιλοδοξίες σας. Είτε είστε άτομο που επιδιώκει να βελτιώσει τις δεξιότητές του είτε ένας οργανισμός που στοχεύει να ανυψώσει τις ικανότητες του εργατικού του δυναμικού, η Core Group είναι ο συνεργάτης σας.

Απελευθερώστε τις δυνατότητές σας με την Core Academy – όπου η αριστεία και η επιτυχία καλλιεργείται μέσω της δύναμης της εκπαίδευσης. Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων. Καλώς ήρθατε στην Core Group.

Επικοινωνία

  • Χαλκέων 11, Θεσσαλονίκη
    546 31, Ελλάδα
  • +30 698 7338 488
  • nfo@coregroup.gr

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
Shopping Cart (0 items)

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X