Core GroupCore GroupCore Group

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Core Group, πιστεύουμε ότι η ηθική συμπεριφορά δεν είναι απλώς απαίτηση, αλλά θεμελιώδης πτυχή της ταυτότητάς μας. Η δέσμευσή μας στις ηθικές πρακτικές είναι ριζωμένη σε κάθε πτυχή των εργασιών μας, από τις αλληλεπιδράσεις μας με τους ενδιαφερόμενους έως τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Ακεραιότητα και ειλικρίνεια:

Στο επίκεντρο του δεοντολογικού μας πλαισίου βρίσκεται η δέσμευση για ακεραιότητα και ειλικρίνεια. Αναμένουμε από όλους τους υπαλλήλους, από την κορυφαία ηγεσία έως τις αρχικές θέσεις, να τηρούν τα υψηλότερα πρότυπα ειλικρίνειας σε όλες τις επαγγελματικές τους συναλλαγές. Αυτό περιλαμβάνει διαφανή επικοινωνία με συναδέλφους, πελάτες και συνεργάτες.

Σεβασμός στη διαφορετικότητα και την ένταξη:

Αναγνωρίζουμε και γιορτάζουμε την ποικιλομορφία του εργατικού δυναμικού μας. Απαγορεύεται αυστηρά η διάκριση ή η παρενόχληση με βάση τη φυλή, το φύλο, την ηλικία, τη θρησκεία, την αναπηρία ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό. Η δέσμευσή μας για διαφορετικότητα και συμπερίληψη εκτείνεται πέρα από τις εσωτερικές μας λειτουργίες στον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τους πελάτες, τους πωλητές και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Περιβαλλοντική Ευθύνη:

Ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, αναγνωρίζουμε τον περιβαλλοντικό μας αντίκτυπο και δεσμευόμαστε να τον ελαχιστοποιήσουμε. Αναζητούμε ενεργά τρόπους για να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα, να προωθήσουμε τη βιωσιμότητα και να υιοθετήσουμε φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές. Αυτό περιλαμβάνει προσπάθειες για τη μείωση των αποβλήτων, τη διατήρηση των πόρων και την υποστήριξη πρωτοβουλιών που συμβάλλουν σε έναν πιο υγιή πλανήτη.

Απόρρητο και ασφάλεια δεδομένων:

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών. Οι πολιτικές μας σχετικά με το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ότι όλα τα δεδομένα πελατών και εργαζομένων αντιμετωπίζονται με τη μέγιστη προσοχή και σε συμμόρφωση με τους σχετικούς κανονισμούς. Δεσμευόμαστε να διατηρούμε ένα ασφαλές και εμπιστευτικό περιβάλλον για όλες τις πληροφορίες που μας εμπιστεύονται.

 

 

Δίκαιες επιχειρηματικές πρακτικές:

Ο θεμιτός ανταγωνισμός και η ηθική επιχειρηματική συμπεριφορά αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους της εταιρικής μας κουλτούρας. Απορρίπτουμε κάθε μορφή δωροδοκίας, διαφθοράς ή ανήθικης επιρροής. Η δέσμευσή μας για δίκαιες επιχειρηματικές πρακτικές επεκτείνεται στις σχέσεις μας με προμηθευτές, ανταγωνιστές και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς. Συμμορφωνόμαστε με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς που διέπουν τον κλάδο μας.

Ευημερία των εργαζομένων:

Δίνουμε προτεραιότητα στην ευημερία των εργαζομένων μας και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα υποστηρικτικό και χωρίς αποκλεισμούς εργασιακό περιβάλλον. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή ευκαιριών για επαγγελματική εξέλιξη, τη διασφάλιση δίκαιης αποζημίωσης και τη διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Δεσμευόμαστε να καλλιεργήσουμε μια κουλτούρα στο χώρο εργασίας που εκτιμά τη συνεισφορά κάθε μέλους της ομάδας.

Εμπλοκή της κοινότητας:

Ως μέρος της εταιρικής μας ευθύνης, συνεργαζόμαστε ενεργά με τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Αυτή η δέσμευση περιλαμβάνει φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, εθελοντικά προγράμματα και συνεργασίες με τοπικούς οργανισμούς για να συνεισφέρουν θετικά στην κοινωνία.

Στην Core Group, η ηθική συμπεριφορά δεν είναι απλώς ένα σύνολο οδηγιών. είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίζουμε την επιτυχία μας. Πιστεύουμε ότι με την τήρηση αυτών των ηθικών αρχών και πολιτικών, όχι μόνο εκπληρώνουμε τις ευθύνες μας έναντι των ενδιαφερομένων μας, αλλά συμβάλλουμε επίσης σε ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους. Η δέσμευσή μας στην ηθική είναι ακλόνητη και προσπαθούμε συνεχώς να ανεβάζουμε τον πήχη για ηθική συμπεριφορά στον επιχειρηματικό κόσμο.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
Shopping Cart (0 items)

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X