Core GroupCore GroupCore Group

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο όπου η προσωπική ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας, η Core Group στέκεται ως φάρος ενδυνάμωσης, προσφέροντας ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην τέχνη της αυτοπροστασίας και της αυτοάμυνας. Δεσμευμένοι στην δημιουργία μιας κοινωνίας όπου τα άτομα αισθάνονται σίγουρα, ικανά και ασφαλείς, η Core Group παραμένει αφοσιωμένη στη μετάδοση βασικών δεξιοτήτων για την προσωπική ασφάλεια.

Αποστολή και Αξίες:

Η αποστολή της Core Group είναι σαφής: να εξοπλίσει τα άτομα με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε οποιαδήποτε κατάσταση.       Η εταιρεία λειτουργεί με ένα σύνολο βασικών αξιών που δίνουν προτεραιότητα στην ενδυνάμωση, τη συμπερίληψη και τη συνεχή βελτίωση. Προάγοντας μια κουλτούρα ανθεκτικότητας και αυτοδυναμίας, η Core Group στοχεύει να συμβάλει σε μια ασφαλέστερη και πιο σίγουρη κοινότητα.

Προγράμματα εκπαίδευσης:

Η Core Group προσφέρει μια ποικιλία προγραμμάτων κατάρτισης, το καθένα σχολαστικά σχεδιασμένο για να καλύπτει διάφορα επίπεδα δεξιοτήτων, υπόβαθρα και ανάγκες. Είτε είστε αρχάριος που θέλει να οικοδομήσει γερές βάσεις στην αυτοάμυνα είτε προχωρημένος επαγγελματίας που επιδιώκει να βελτιώσει τις τεχνικές του, η Core Group έχει ένα πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο για εσάς.

Βασική Αυτοάμυνα:

Βασικές τεχνικές επίγνωσης της κατάστασης

Απλοί και αποτελεσματικοί φυσικοί ελιγμοί για άμεσες απειλές

Στρατηγικές λεκτικής αποκλιμάκωσης

Προηγμένες τακτικές:

Πολύπλοκες τεχνικές αυτοάμυνας για πιο δύσκολες καταστάσεις

Ικανότητες όπλων άμυνας και αφοπλισμού

Εκπαίδευση βασισμένη σε σενάρια για εφαρμογή σε πραγματικό κόσμο

Γυναικεία Αυτοπροστασία:

Εξειδικευμένα προγράμματα που αδιαχειρίζονται τις μοναδικές προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες

Ενδυνάμωση μέσω στρατηγικών αυτοάμυνας

Οικοδόμηση αυτοπεποίθησης

Εταιρικά και κοινοτικά εργαστήρια:

Προσαρμοσμένη εκπαίδευση για χώρους εργασίας και κοινοτικές ομάδες

Δημιουργία ομάδας μέσω ασκήσεων αυτοάμυνας

Προσαρμοσμένα προγράμματα για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων απειλών

Ειδικοί Εκπαιδευτές:

Η Core Group υπερηφανεύεται για μια ομάδα υψηλά καταρτισμένων και πιστοποιημένων εκπαιδευτών, ο καθένας με μεγάλη εμπειρία στην αυτοπροστασία και την αυτοάμυνα. Αυτοί οι εκπαιδευτές φέρνουν πάθος, τεχνογνωσία και δέσμευση για την ενδυνάμωση των ατόμων μέσω της εκπαίδευσης και της πρακτικής κατάρτισης.

Αντίκτυπος στην Κοινότητα:

Πέρα από την παροχή εξαιρετικής εκπαίδευσης, η Core Group συνεργάζεται ενεργά με την κοινότητα για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την προσωπική ασφάλεια. Η εταιρεία συνεργάζεται με τοπικούς οργανισμούς, σχολεία και επιχειρήσεις για τη διοργάνωση εργαστηρίων, σεμιναρίων και εκδηλώσεων με στόχο την καλλιέργεια μιας κουλτούρας ασφάλειας και αυτοδυναμίας.

Η Core Group είναι ο έμπιστος συνεργάτης σας στο ταξίδι προς την προσωπική ασφάλεια. Μέσω προηγμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και πάθος για αντίκτυπο στην κοινότητα, η Core Group διαμορφώνει ένα μέλλον όπου τα άτομα περιηγούνται με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στον κόσμο, γνωρίζοντας ότι διαθέτουν τις δεξιότητες για να προστατεύουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
Shopping Cart (0 items)

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X