Core GroupCore GroupCore Group

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Α΄ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Α΄ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Α΄ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Η Core Group, είναι αφοσιωμένη στην εκπαίδευση ατόμων και κοινοτήτων με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Με δέσμευση να καλλιεργήσει μια κουλτούρα ασφάλειας και ετοιμότητας, η Core Group έχει αναδειχθεί ως κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων Πρώτων Βοηθειών.

Αποστολή και Αξίες:

Στο επίκεντρο της αποστολής της Core Group βρίσκεται η πεποίθηση ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στα εργαλεία που χρειάζονται για να σωθούν ζωές σε κρίσιμες στιγμές. Η εταιρεία οραματίζεται έναν κόσμο όπου τα άτομα, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο ή το επάγγελμά τους, διαθέτουν την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να ανταποκρίνονται γρήγορα και αποτελεσματικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η Core Group καθοδηγείται από ένα σύνολο βασικών αξιών που δίνουν προτεραιότητα στην αριστεία, τη συμπόνια και το βαθύ αίσθημα ευθύνης προς τις κοινότητες που υπηρετεί.

Εμπειρογνωμοσύνη και Διαπίστευση:

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Core Group αναπτύσσονται και παρέχονται από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών με εκτενή εμπειρία στους τομείς της αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και της ιατρικής. Η εταιρεία υπερηφανεύεται που διατηρεί υψηλά πρότυπα αριστείας και ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στα πρωτόκολλα Πρώτων Βοηθειών. Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και αναγνωρισμένα ιδρύματα, η Core Group διασφαλίζει ότι τα εκπαιδευτικά μαθήματα πληρούν τα πρότυπα του κλάδου και συμμορφώνονται με τις πιο πρόσφατες οδηγίες στις ιατρικές πρακτικές έκτακτης ανάγκης.

Ολοκληρωμένα Προγράμματα Εκπαίδευσης:

Η Core Group προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων Πρώτων Βοηθειών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες διαφόρων ακροατηρίων. Είτε πρόκειται για ασφάλεια στο χώρο εργασίας, ετοιμότητα της κοινότητας ή εξειδικευμένη εκπαίδευση για συγκεκριμένους κλάδους, τα μαθήματα της Core Group καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πρακτική εκπαίδευση, επιτρέποντάς τους να εξασκήσουν βασικές δεξιότητες σε ρεαλιστικά σενάρια, ενισχύοντας την ικανότητά τους να ενεργούν με αυτοπεποίθηση όταν αντιμετωπίζουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης της πραγματικής ζωής.

Καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας:

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ελκυστικής και αποτελεσματικής μάθησης, η Core Group χρησιμοποιεί καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας που υπερβαίνουν τις παραδοσιακές προσεγγίσεις. Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες είναι διαδραστικές και περιλαμβάνουν παρουσιάσεις πολυμέσων, πρακτικές επιδείξεις και ασκήσεις βασισμένες σε σενάρια. Αυτό διασφαλίζει ότι οι συμμετέχοντες όχι μόνο κατανοούν τις θεωρητικές έννοιες αλλά αποκτούν επίσης τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε καταστάσεις υψηλής πίεσης.

Ενημέρωση κοινότητας:

Η Core Group είναι βαθιά αφοσιωμένη στην προσέγγιση της κοινότητας, συνεργαζόμενη ενεργά με σχολεία, επιχειρήσεις και οργανισμούς για να κάνει την εκπαίδευση Α΄ Βοηθειών προσβάσιμη σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Η εταιρεία συχνά συνεργάζεται με τοπικά κοινοτικά κέντρα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για την παροχή εκπαίδευσης σε μη εξυπηρετούμενους πληθυσμούς, προωθώντας την αποστολή της να δημιουργήσει ασφαλέστερες και πιο ανθεκτικές κοινότητες.

Στον τομέα της εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών, η Core Group στέκεται ως φάρος αριστείας, δίνοντας τη δυνατότητα σε άτομα και κοινότητες να γίνουν πρώτοι ανταποκριτές σε περιόδους κρίσης. Μέσω της δέσμευσής του για εκπαίδευση υψηλής ποιότητας, καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και ενημέρωση της κοινότητας, η Core Group δεν είναι απλώς ένας πάροχος εκπαίδευσης αλλά καταλύτης για θετικές αλλαγές, με διαρκή αντίκτυπο στην ασφάλεια και την ευημερία των ατόμων και των κοινοτήτων.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
Shopping Cart (0 items)

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X