Core GroupCore GroupCore Group

EXECUTIVE PROTECTION COURSE – BASIC

EXECUTIVE PROTECTION COURSE – BASIC

Αυξήστε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και προστατέψτε την επιτυχία σας με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Προστασίας των στελεχών μας. Στην ISBO Academy, κατανοούμε τη σημασία της κορυφαίας εκπαίδευσης στο σημερινό δυναμικό τοπίο ασφαλείας.

Σχεδιασμένο από ειδικούς του κλάδου και προσαρμοσμένο για επαγγελματίες που επιδιώκουν να διασφαλίσουν τους εκτελεστικούς ρόλους ασφάλειας, το πρόγραμμα μας προσφέρει:

Πρόγραμμα σπουδών αιχμής: Αποκτήστε θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις καθώς και πρακτική εμπειρία στην αξιολόγηση απειλών, αμυντικές τακτικές, διαχείριση κινδύνου και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα σπουδών μας είναι σχολαστικά σχεδιασμένο για να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσετε σε καταστάσεις υψηλής πίεσης.

Οδηγίες ειδικών: Μάθετε από έμπειρους επαγγελματίες με πραγματική εμπειρία στην προστασία των στελεχών. Οι εκπαιδευτές μας φέρνουν πλήθος γνώσεων στην εκπαίδευση, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε την υψηλότερη ποιοτική εκπαίδευση.

Πρακτική εκπαίδευση: Δοκιμάστε τις δεξιότητές σας με καθηλωτικές προσομοιώσεις και ασκήσεις βασισμένες σε σενάρια, όπου μπορείτε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να χτίσετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας.

Ευκαιρίες καριέρας: Ανοίξτε τις πόρτες σε συναρπαστικές σταδιοδρομίες στην προστασία των στελεχών, την ιδιωτική ασφάλεια και όχι μόνο.

Με το πρόγραμμα Executive Protection στο βιογραφικό σας, θα ξεχωρίζετε τόσο σε εργοδότες όσο και σε πελάτες ως αξιόπιστος και ικανός επαγγελματίας.

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα Executive Protection – Basic της ISBO Academy σήμερα και ξεκινήστε ένα ταξίδι προς ένα πιο ασφαλές μέλλον. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να μάθετε περισσότερα και να δείτε τη θέση σας!»

Ημερομηνίες προγράμματος:

ΑΘΗΝΑ

Θεωρητικός τομέας: 08 & 09/06/2024 (μέσω διαδικτύου)

Πρακτικός τομέας: 15 & 16/06/2024

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεωρητικός τομέας: 08 & 09/06/2024 (μέσω διαδικτύου)

Πρακτικός τομέας: 22 & 23/06/2024

Αίτηση συμμετοχής μπορεί να υποβάλει:

 • Όλοι οι συμμετέχοντες (ενήλικες 18+)
 • Εργαζόμενοι στον τομέα της ασφάλειας
 • Εργαζόμενοι επιχειρήσεις και οργανισμοί
 • ΙΕΠΥΑ

Προαπαιτούμενα:

 • Λευκό ποινικό μητρώο
 • Κατοχή προσωπικού e-mail
 • Βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών
 • 4 φωτογραφίες μικρές 30Χ30
 • Συμπλήρωση αίτησης εγγραφής
 • Βεβαίωση από Παθολόγο και Καρδιολόγο

Απαιτούμενος εξοπλισμός:

 • Αντιβαλλιστικά γυαλιά
 • Παντελόνι tactical
 • Airsoft (Ελατηρίου ή Αερίου)
 • Θήκη με ζώνη
 • Tactical μποτάκι
 • Προαιρετικά επιγονατίδες

Κόστος συμμετοχής:

200 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (σε δύο δόσεις, 100 ευρώ με την εγγραφή σας και 100 ευρώ με την έναρξη του προγράμματος)

Μέθοδος πληρωμής
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνική Τράπεζα – Αριθμός λογαριασμού:

GR0301102140000021400786972

Δικαιούχος: Λιατόπουλος Στέφανος

Κατάθεση μέσω του συστήματος IRIS Με την μέθοδο IRIS στο τηλέφωνο 6947847969 με δικαιούχο τον κ. Λιατόπουλο Στέφανο.

Υποχρεώσεις συμμετεχόντων – Χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, όλοι οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαιότητα ολοκλήρωσης του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Συμμετοχή στη διαδικασία ταυτοποίησης συμμετοχόντων. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμμετέχουν σε μια διαδικασία ταυτοποίησης που δημιουργείται από τον οργανισμό μας με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμμετέχουν σε τεστ και αξιολογήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια και τη λήξη του προγράμματος. Για την ολοκλήρωση του προγράμματος είχε το 80% επιτυχία στο σύνολο των αξιολογήσεων – τεστ. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης του προγράμματος από την εκπαίδευση του εκπαιδευόμενου, έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί στο επόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Οι θέσεις συμμετοχόντων είναι περιορισμένες.

Επικοινωνία:

Τηλ.: 231 231 5917 // 6947 847 969

Email: info@coregroup.gr // coregroupisbo@yahoo.com

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

Leave A Comment

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
Shopping Cart (0 items)

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X